Hur tänker mamman och pappan?

För någon dag sedan läste jag en tragisk historia om en 15 årig flicka som blivit mördad i Indien. Föräldrarna hade lämnat henne ensam i Goa medan de reste runt i landet på egen hand. Vet inte om jag är löjlig, men jag skulle aldrig någonsin lämna min 15 åriga dotter ensam i knark-Goa. För vad de unga turisterna som besöker Goa gör i den är väl inte helt okänt? Eller hade 15 åringens mor och far inte någon som helst aning om att det finns något som heter konstiga svampar, alkohol och goa-trance?

Sedan hittade jag den
här artikeln, också på aftonbladet.se. En 17 årig tjej som vill fira sin 18 årsdag ett halvår i förskott med maskerad på päronens herrgård. Visst maskerad, men hur tänkte föräldrarna här? Jamenvisst, klart dottern ska ha en fest och att klä ut sig till en dominatrix. Vilken bra idé! Pappa titta Sara ser verkligen ut som en riktig dominatrix, tänk att vår lilla dotter snart är 18 år. Åh vad tiden går.

image997

Hade jag varit mamman och sett min 17 åriga dotter i den där lackdressen hade jag sagt NEJ. Stopp, inte, aldrig! Tror bestämt att jag hade försökt säga nix även om hon skulle fira sin 30 årsdag i den där klädseln. Undrar just va polisen sa när de dök upp på Saras föräldrars herrgård och fick se 2000 festsugna tonåringar och en ledsen värdinna i dominatrixutstyrsel...

Kommentarer
Postat av: Erik

Fan hon kan inte vara nån bra dominatrix om hon inte ens kunde hålla en fest i styr...

Postat av: klara

mjoo. jag tycker det är lite knepigt att man bjuder in hela sin skola på party hemma i päronens herrgård. jag undrar lite granna vad hon hade väntat sig? och vad hade päronen tänkt när de svarade sara...

Föräldrar: Javisst men bjuda hem hela skolan på maskerad vore väl en skojig idé.

Sara: Jag tänkte klä ut mig till dominatrix!

Mamman: Åh Sara du kommer vara finast på festen. Dominatrix tänk de har jag också alltid velat klä ut mig till. Fråga pappa om inte du kan få låna hans Master card. Vet massa spännande sidor på nätet där du kan klicka hem en passande outfit.

2008-03-18 @ 23:48:07
Postat av: Tycker om

Tycker hon ser precis ut som man ska!!! Helt rätt underbara kläder, synd att inte fler klär sig så!!!

2010-10-25 @ 12:41:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback