Hellre blind än ser mitt liv utan dig okej. Blind, blind, blind och sjuk.

Igår gjorde jag stan utan öl och vin. Eftesom jag gillar både öl och vin var detta en utmaning, men det går helt klart att gå både på konsert och klubb med vatten som sällskapsdryck. Dock är jag lite besviken på att min kropp idag har varit i ungefär samma form som efter en afton med tre öl och två glas vin. Undrar just vad det beror på? Orättvist.

Hur som helst började jag kvällen med att se Florence Valentin. Har varit kär i Love Antell under en längre tid och mina känslor blev inte svagare efter gårdagens gig. Jag gillar verkligen bandet och tycker de både låter bra och känns spännande i en tid då de flesta musiker bara poserar på scenen. Love och hans bandkamrater kan visserligen sina rockmoves, men jag upplever det samtidigt att de menar vad de sjunger om. Musiken känns betydelsefull, det saknar jag hos många. Noterade också att Florence Valentins trumpetkille är densamma som lirade med Moneybrother. Tänk att två band från Fräckestan med samma trumpetsnubbe kan låta och upplevas så olika. Moneybrother har det inte alls, Florence Valentin lyckas. Blev oerhört varm i hjärtat under gårdagens konsert när det gick upp för mig att det fortfarande finns bra musik framförd av personer under 45 år. Gör ingenting att det låter som Clash och att både en och två melodier (gött att en av låtarna låter precis som
den här goa hiten med BTO) går att härleda någon annanstans. Gör man det snyggt och till något eget är det okej.Gällande Loves politiska snack och alla de där bomberna och granaterna. Well, kan väl tycka att det blir lite mycket då och då. Men är det så han känner är det okej. Jag köper det. Enda minuset är att Florence Valentin spelade igår och inte idag när vi kör igång fredagsklubben.

Men ses vi ikväll? Sätter mig på vagnen strax efter halv tio. Kanske ses vi då, mellan Stigbergstorget och Valand. Annars kan vi träffas kvart i tre. Står nog bakom en cd-spelare och försöker torka rent en cd. Har vi tur är dansen i full gång och ur högtalarna ljuder den här.

Ha det!

Kommentarer
Postat av: johnny

också bra. http://www.youtube.com/watch?v=wsMriqvxN1w

2009-04-24 @ 22:38:17
Postat av: klara grap

bra duo

2009-04-25 @ 12:12:19
Postat av: Anonym

fin blogg! :)

2009-05-07 @ 21:22:11
URL: http://mariiette.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback