Den sjätte dagen.

I januari brukar folk börja träna, sluta röka och äta nyttigare mat. Vissa slutar med godis andra lägger ner alkoholen ett slag. Jag har inga planer att sluta med sockret, utan chokladen hade världen utan tvekan varit en tristare plats. Det där med träning tänker jag ofta på, men vet samtidigt att det inte är enkelt att sätta igång om man inte motionerat sedan Moses bar shorts (eller vem det nu var som bar kortbyxor).

Men jag har under de senaste veckorna funnit mitt sätt att motionera. Nämligen att dansa framför stereon. Helst på morgonen, helst till svängig soul. Just idag har jag dansat en hel del till (You're More Than A Number In My) Little Red Book med The Drifters. En annan favvo är Walk with me, talk with me med Four Tops. Hett tips till er som inte har lust att hänga på gymet.Förutom dans på hemmaplan har jag denna årets sjätte dag sett en bra film med min bror. Blev
The Wrestler. Och jag är hemskt nöjd, riktigt bra rulle. Mörk med lite Rocky-vibbar, fast med bättre manus och mer välarbetad story. Sen är det väl ingen hemlighet att jag går igång på att filmen utspelar sig i ett grått New Jersey. För att inte tala om hur snygg scenen är när The Ram tar med sig sin dotter och dansar en vals i det gamla casinot i Asbury Park.

Dessutom är Mickey Rourke helbra i rollen som den avdanskad wrestlingstjärnan. Även Marisa Tomei gör sin roll som strippan Cassidy riktigt bra. Se där, ett filmtips. Nu lämnar jag internet. Hej och tack.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback