Ny vecka.

Ny chans tror ni med stor säkerhet att jag kommer skriva nu. Det gör jag också, men helt utan att utveckla. Man kan inte alltid snacka om de där chanserna och danserna. Idag vill jag istället tala kort om doftsinnet. Ett av de bättre sinnena, i alla fall när det handlar om angenäma dofter. Som sommaren. Vår och sommarmånaderna bjuder på ett otaligt antal lukter som får en att minnas svunna tider och ifjol. En av mina favoritplatser under den här tiden är som jag nämnt ett par gånger innan är Bjärehalvön.

På sommaren luktar där en blandning av grönt, salt och nyponrosor. Och det är ta mig tusan ingen dålig kombination. Speciellt de där nyponbuskarna får mig att minnas 90-talets somrar. När man cyklade runt och ägnade sig åt olika hyss, krabbfiske och glass. Nyponrosen är kanske en av de bästa rosorna, den är enkel, finns i ett flertal fäger och hyfsat vanlig. Sen så har dess blommor den absolut bästa doften. Råkar det till och med vara så att någon har koll på om det finns någon tvål, parfym eller dylikt som luktar som nyponroser? I så fall vill jag gärna veta. Då hade man haft något att lukta på  när jag känner mig ensam och passé.

Kommentarer
Postat av: Ida

För att inte tala om finast doften av ett svalt sommarregn det gör i alla fall mig svag ;)

Postat av: Bror

Ett Pop-Geni.. Dock känns det som att Costellos variant från Notthing Hill slänger en viss skugga över den MEN den kom ju först ett antal år senare.Ja. Fullkomligt genialt

2009-06-22 @ 22:19:21
Postat av: Bror

http://www.youtube.com/watch?v=FaJBDyXM3TE

2009-06-22 @ 22:20:38
Postat av: klara grape

väldigt blödigt men ändå rätt gött

2009-06-23 @ 08:22:05
Postat av: Anonym

http://www.youtube.com/watch?v=STBwp2XZLmEEn av Bruces gamla polare, Willy, är tydligen svårt sjuk.

2009-06-23 @ 11:21:19
Postat av: klara grape

så han är svårt sjuk. hårt leverne. har hört att han inte varit ngn mysig snubbe direkt.

2009-06-23 @ 16:01:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback