Så hamnade man där igen.Ser onekligen ut som om vecka tio kommer att bli en klassisk Racing In The Street-vecka. Har varit med om ca 52 sådana innan, så de kommande sju dagarna känns inte som någon chock. Antagligen blir det okej dagar, bara man inte blir som de där grabbarna. De som ger upp livet och lägger sig ner för att dö. Bit för bit. Hellre att veckan kommer innebära lite action. Inte bara youtube-klipp och iTunes utan lite verklig rörelse.

Hade gärna rest till nästa stad, eller kanske ut på landet. Väntar vid 7-Eleven vid Järntorget, sen Kinne Kleva med den där snubben från LA? Eller kanske styr vi söder ut, till Skåne i en Volvo från -75?

Eller så slutar det med att man sitter hemma i köket på Malmgatan. Med trasiga drömmar om ett förlovat land i knät. Mållös och tom. Det får vi helt enkelt se sen. Nu vet vi ju inget om hur historien vecka tio år 2009 kommer att se ut sen. Det enda jag kan vara säker på är att vecka tio kommer bjuda på fler än en lyssning av just Racing In The Street. Samt en och annan tanke kring vilken låt som passar bäst efter; The River eller Thunder Road?

Kommentarer
Postat av: -

tror nog thunder road är vassare

2009-03-02 @ 19:57:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback