För papper.

Plastpåsarna ska förbjudas i LA. Från och med 1010 kommer butikerna endast erbjuda påsar av papper. Tycker att affärerna i Gbg kan ta efter den grejen. Papper är helt klart hetare än plast. De enda heta plastkassarna är dem man får när man handlar hos Acne, svarta och stela med en liten tryckknapp. Fast de kanske hade varit snäppet vassare om de hande varit i stelt papper. Kanske cerice?

Kommentarer
Postat av: Anne

Jag vet inte jag. Papperspåsar är mycket mer skrymmande så det blir mer transporter. Å skövling av skog. Dessutom finns det ju nedbrytningsbara platspåsar nuförtiden. Tror mest de amerikanske politikerna försöker plocka billiga klimat-poäng. Dom bovarna.

2008-07-24 @ 15:20:15
Postat av: klara

hmm ja kanske de. men papper är coolt och otto säger att plasten samlas i atlanten?!

2008-07-24 @ 16:21:19
Postat av: Anne

Mmm det finns ett jättestort sopberg som flyter runt i Stilla Havet som består av 90% plast. Och det är ju inte så bra precis. Men jag tror inte att byta ut plastpåsar mot papperspåsar i mataffärerna är nån bra miljölösning. Fast det kanske är bra på ett symboliskt sätt? Vet inte. Jag tror det är vettigare att tvinga företagen att sluta packa in sina produkter i så idiotiskt stora plastförpackningar. Men undrar om det finns någon politiker som vågar komma med ett sådant förslag? (the rough lion - klimatdebattsbloggen)

2008-07-24 @ 17:09:50
Postat av: klara

jaa men ha obama då? han är ju nästan mörk och verkar modig. kanske ska se om jag kan höra av mig till honom när jag når amerika.

2008-07-24 @ 18:35:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback