Lördagsparty och Söndagsmys.

Hej igår gjorde jag liksom många andra kids i stan, klubbade. Hann med en massa ställen, inte likt mig men det var skoj. Vi började hos Atif på Sejdeln, vilket alltid är skoj. Sen en tur till Publik som firade 8 år med en rätt så lam fest. Därefter blev det Ritz. Javisst trök-Ritz som tyckte jag spelade för lite parttty-partttty musik när jag lirade där förra sommaren. I går var det till skillnad från sommaren 2007 fullt av folk och djn bjöd på indiehits.

Visst var det ok, men jag unnar inte Ritz den framgången, osympatiska krögare är ingen hit. Barer där en simpel cola helt utan alkohol kostar 32 svenska kronor är inte okej. Sååå efter att ha socialiserat en stund promenerade jag och mitt sällskap vidare till Bam Bam och dansade lite. Tycker Rio Rio är ett bra ställe om man bortser från äcklig fatöl. Men eftersom jag lärt mig att för många öl inte är så skoj hoppade jag fatölen och drack vatten istället.

Idag bästa vänner har jag varit på Kommersen. Där köpte jag en film (
Cop Land) och två singlar (Bananarama och Shakin´ Fredrik). Filmen såg jag sedan tillsammans med min bror och hans Anne. Har sett filmen förut och kom under dess gång på att jag gillar den. Fantastiskt fina scener till Drive All Night och Stolen Car. Tycker bäst om den senare. Sparsam dialog, då är Stallone som bäst. Se den!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback