Måndag.

Hej idag är det väldigt mycket lilla Eden i min stereo. Det är pojkar från casinot och historieberättande äldre damer nere på boardwalken. Har en spännande idé som jag tänkt ta till nästa nivå redan nu i veckan. Javisst det där med att göra saker innan tiden gått ut är grejen den här hösten. Antar att det alltid är det rätta, men just nu. Just den här veckan känns det lite som om det inte är så omöjligt att handla så också. Vad det är för idé berättar jag kanske om det blir något av den. Annars behåller jag hemligheten för mig själv.

Men för den som undrar har helgen varit bra, men jag tror den som kommer blir ännu bättre. Stan är full av konstiga människor och dem ska jag undvika den här veckan. Missförstå mig inte nu, det finns bra konstiga personer och läskigt knepiga. Den obehagliga sorten ger mig kalla kårar medans de sköna galningarna får bli hur många som helst.

Men okej. Nog om det. Tillbaka till lilla Eden. Nu ska jag vandra ut på min egen mentala boardwalk med stereon på axeln och min snyggaste klänning på. Kanske går jag förbi baren strax innan motellet och snackar lite med bartendern. Lägger mina sista mynt i jukeboxen och spelar Roy Orbison tills den sista gästen sagt hej och adjö.Vi hörs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback