Blackout.

image921
Bild
cd-wow.se

Sugen på äventyr, men blir nog inget sånt ikväll. Får nöja mig med Britneys nya skiva som till min stora förvåning är oförskämt bra. Snygga klubbhits och sköna beats. Antar att Britney på denna skiva fått jobba med de bästa producenterna och låtskrivarna man kan tänka sig för nästan varje spår är en hit. Inte som Baby One More Time, nix dessa låtar känns äldre. Mer klubb än skoldisco. Skivans sista spår ligger ingen mindre än Pharell bakom vilket förstås hörs. Självaste Justin Timberlake bör nog se upp för extjejen, efter att ha lyssnat igenom Blackout ett tiotal gånger är jag fast besluten om att skivan bjuder på minst lika bra dansmusik som hyllade FutureSex/LoveSounds.

Blackout kommer garanterat sälja som smör efter all upmärksamhet Britney Spears fått i media under det senaste året. Hoppas bara att Britta mår lite bättre nu när vinden blåser åt rätt håll så att hon kanske innan sommaren känner sig redo för en världsturné. Blir ett av stoppen Göteborg är jag utan tvekan spekulant på en biljett!

Oväntat och lite granna spexigt.

Bossen halloweenspexar i Los Angeles, kolla in omedelbums!

Samma med Hasse som med pojkvänner.

image920

Jobbar och sliter, ni vet hur det är. Jämna plågor osv. Träffade min familj snabbt efter jobbet, min familj och världens snyggaste hund Hasse. Hans som han även kallas är en
Weimaraner, sjukt envis, smart och förbaskat snygg. Tror bestämt att jag älskar Hasse, saknar honom när han är borta och har svårt att stå med hans intensiva humör när vi ses. Man kan säga att mina känslor för Hasse kan liknas vid känslor för en pojkvän, svårt att leva med och svårt att leva utan...

Crosby, Stills, Nash & Young.Bra det här!

Jag känner med Charlie.

Åh vilken besvikelse!

image917
Notis från
Aftonbladet.

Var det livet som man fick?

Dags att ta tag i det här med orden nu, håller inte med bara You Tube klipp. Men har varken något vettigt eller intressant att berätta. Det är det gamla vanliga tugget ni vet. Upp tidigt, stressa på sig jeansen, en snabb titt i spegeln för att inse ännu en gång att man inte blir snyggare än så. Sen rusa ner till Prinsgatan, tacka nej till SE. som delas ut av samma kille som igår. Sen till jobbet, skriva ner vilka pensionärer man skall koka kaffe till och vilka som skall ha inköp och städ.

Lunch, omelett eller soppa. Höra klagomål och fetma, kaffe och jobbiga damer. Jobba vidare, kanske en låååångsam promenad eller en matlåda som skall värmas. Äntligen slår klockan fyra, promenad hem om det inte regnar. Kanske en latte på Bar Italia om man har tur att möta upp en vän eller pojkvän på vägen hem. Kvällsmat, TV, E-Bay, ladda hem några nya hits och surfa en sväng på Facebook. Sen var den dagen över.

Åh! Det är livet, eller i alla fall livet som det ser ut just nu och antagligen några veckor till. Skall väl inte klaga, men önskar jag jobbade lite mera för att stimulera mina hjärnceller, de få jag har. Känner att de inte mår bra av det här. Har ingen bra pla än, men det kommer väl. Hoppas jag. Dock tror jag inte jag kommer så långt med de där hjärncellerna idag. Har börjat lyssna på
Boney M, tror tyvärr att de där bandet snarare dödar än stimulerar de där stackars cellerna...

Hej!

Inge vidare med p3.

Äter tonfisk och lyssnar på P3. Lyssnar egentligen aldrig på P3 och alldeles just nu gick det upp för mig varför. Kent, de spelar bara en massa Kent. Sveriges mest osympatiska band. Jag förstår inte varför media envisas med att hylla bandet efter varje nytt skivsläpp, Kent har aldrig varit bra, texterna aldrig genialiska och Jocke Berg har alltid haft en otrevlig röst.

Bäst jag stänger av radion.

Görgött.

image912
Bild
depechemode.com

Bra söndag, har gjort Freeport och IKEA. En massa goa fynd, som en ljusgrå kavaj för fina 100 spänn och ett par Acne jeans för lika mycket. Nu laddar jag ner Depeche Mode hits och väntar på att en pojkvän skall bli klar med disken.

Veckan slutade bra.

Sista Bruce idag.

Lovar att de inte ska bli lika många i morgon.


Åh herre gud.

Han spelar American Land med E Street Band. Biljett.......

Det slutade bra.

Hej hej mycket bra kväll igår, älskar Göteborg! Publiken igår jobbade sjukt bra och kvällen slutade fantastiskt. Så bra att jag skakade i djbåset. Trodde inte att Born To Run som jag spelat så många gånger innan kunde nå sådana höjder. Vakterna som i och för sig alltid är minst sagt trevliga var inte ens buttra över att vi drog över tiden. Alla förstod att de inte gick att stoppa. Låten var tvungen, ena handen på hjärtat andra i luften.Tack!

Sen är jag förstås missnöjd med en massa andra låtval jag gjorde under kvällen, samt några anskrämliga övergångar. Men man skall väl inte vara för nöjd, då riskerar man att få hybris...

Ikväll skall jag försöka göra mitt bästa för att inte tänka på Johnny och hans Jukes. Inte fundera över om de kommer spela Talk To Me och hur mycket de kommer svänga när de spelar
We´re Having A Party. Istället tänker jag ta tillvara på dagens fina humör genom att göra något skoj. Kanske en tur ner på stan?

De där drömmarna och Village People.

Nu har jag bestämt mig, rådande biljettpriser, trötthet samt en höstförkylning sade nej. Southside Johnny får vänta. Synd förstås. Men man kan inte göra allt, min grej är ju lite granna att planera och sedan i sista sekund inse att det inte kommer gå. Typ min plan att åka till Amerika och kolla in Steve Forbert på Stone Pony gick ju inge vidare. Osökt kom jag förstås att tänka på ett Eldkvarn citat...

Nu går jag gator genom minnen
genom spårvagnars land
Genom röken från fabrikerna
innan alla jobb försvann
Och bilder från min hemstad jagar mig i sömnen
Det här är för dom som aldrig kom fram
till andra sidan drömmen

Javisst de där drömmarna, fantastiskt att ha de kvar allihop! Förresten så kom jag just på att In the Navy fungerar alldeles utmärkt istället för Macho Man (man måste ju förnya sig) i min så kallade bög-trippel.Tjao.

Ågren.

Lyssnar på Britneys nya, den är så go att jag beslutat mig för att spela den på Uppåt ikväll. Har beslutsångest gällande den eventuella turen till Uppsala i morgon. Orkar inte, men vill gärna. Det hade varit skoj, rock´n´roll och så. Men samtidigt vansinnigt att resa över halva Sverige för några timmar på lokal när man helst av allt vill vara hemma, baka äppelpaj och kanske kanske åka på en fyndresa till Freeport i Kungsbacka.

Livet är hårt hörni!

Love Story.Idag har jag tänkt mycket på Ali Macgaws ögonbryn. Jag är mycket positiv.

A-fil och Uppsala.

Åh, rätt så synd om mig idag, äter A-Fil och är hemma från jobbet. Trist när man behöver de där jobbtimmarna, men visst allt är inte pengar.

Tänkte först jag skulle se en film, Jack närmare bestämt. Men tyvärr var inte videon ikopplad och jag vågar inte gå mig in på något sådant. Beslöt mig istället för att säda ett sms till snubben på Katalin i Uppsala för att höra hur det blir med lördagen. Har inte fått något svar än, tyvärr. Orkar inte heller ringa, jag är hemskt dålig på att ringa folk jag inte känner, så tänker att jag skiter i det om han inte hör av sig.

Visst hade det varit sjukt skoj att se Southside Johnny och spela lite skivor, men Uppsala är inte nästgårds och att kasta sig iväg dit utan att riktigt ha koll på läget känns mes vansinnigt. Kan behöva en lung helg i Gebe känns det också som, spelar förresten på Uppåt på fredag för den som har lust att höra Don't look back - Mick Jagger & Peter Tosh, Mother And Child Reunion - Paul Simon, Talk to me - Southside Johnny, Så gott att må gott igen - Peter LeMarc mfl.

Tja!

Konstigt mode.

Konstigt mode har aldrig varit min grej. Tycker det är skitfult och framförallt opraktiskt. Kolla ex skorna från Prada och Miu Miu .


Bilder Style

Tråkigt och oanvändbart. Undara varför man designar sådana skor, kommer de sälja? Tycker personen bakom designen att det faktiskt är snyggt med pumps med en klack som ser ut lite granna som en kaffekopp eller en lampfot. Jag som är rätt konservativ när det gäller kläder anser att en snygg klack skall se ut som en klack och ingenting annat. Precis som en jacka bör vara av klassiskt snitt...

Love is in the air - John Paul Young.Det är alright om ni tycker jag är töntig, men låten är min senaste favorit. Basgången är lysande.

Hemma igen.

Har äntligen kommit hem efter ett dygn i de småländska skogarna. Klart skojigare att lira plattor i Växjö än Lund, mer drag på dansgolvet men till skillnad från Lund en rad otrevliga ortsbor. Orkar inte dra hela historien om de otrevliga ortsborna nu. Men kort kan man säga att det nog i grund och botten handlar om småstadskomplex, du ska inte tro att du är något typ. Lite granna samma känsla man kan få bland vissa skarabor. Huh!

På tal om Skara, Lund och Växjö så trivs jag väldigt bra med Götet. Så bra att jag inte planerar att flytta härifrån i första taget. Såvida ingen erbjuder mig ett skojigt och välbetalt jobb i någon spännande stad förstås. Fast det lär ju inte hända, så Gbg kan räkna med mig ett tag framöver.

image906

Angående djaftonen på Kafé De Lux var den alright, jag är ju sällan helt nöjd. Men personalen var sjukt trevlig, ölen smakade bra, vakten som stod vid min sida i djbåset under kvällen tyst och skojig, hitsen på gränsen till för bra (dock inte lika rosa som i Lund) och det var mer folk på dansgolvet än i baren. Antar att det sista är rätt god kritik.

Såklart fanns det även i småland en kille med hipsterkomplex som önskade Uffie och sedan Justice. Jag som tröttnat på Ed Banger Records förfrågningar förklarade bestämt att både Uffie och Justice är såååå 2006, tidigt 2006. Gällande småstadskomplexen som jag nämnde i början och folks konstiga sätt att bete sig är det inte okej. Tycker man dj´n suger går man hem eller kort och gott skiter i att dansa och ägnar sig åt sina vänner.

image907

På vägen hem till min väns studentrum träffade vi en trött kille på en pizzeria. Kanske den trevligaste av alla killarna jag träffade i Småland.

Lösa jeans.


Bilder Style

Chanel eller närmare bestämt Karl tror på jeans modell lite större till våren. Jag tycker att det verkar vara en bra idé.

Ang kulturnatta.

Nej jag gillar det inte. Tycker inte om det faktum att folk är kuturellla på beställning. Det känns sökt.

Nä eller ja. Eller okej då.

Lyssnar på Terry´s sång på repeat. Skulle gått ut, mest för att de var så varmt. Men kom inte ut, en pojkvän somnade och både ekonomi och ork skrek Växjö och Uppsala. I morgon vid elva tiden sätter jag mig på tåget mot Småland förresten, ska lira lite cd-r på Kafé Delux. Hoppas det blir bra. Hoppas Vöxjö gillar hitsen. Har köpt ett par nya fina lurar och känner mig peppad på att spela 24 hour party people för första gången sedan 2004. Känner liksom för det. Hoppas det funkar.

image903
Bild
jimlowney.com

Förresten har jag ett gig i Uppsala på gång. Lördag om en vecka, innan och eventuellt lite efter Southside Johnnys gigKatalin. Så värt! Ska spela så mycket rock´n´roll! Hoppas de blir av.

Okej då. Sov gott.

Idag har jag gjort följande.

- Köpt ett svart nitarmband på Shock.
- Köpt en velourdress.
- Mött ett fotbollslag utanför Elite Hotel och för första gången kommit på mig själv med att spana in fotbollsmuskler.
- Promenerat i solen.
- Nynnat på Så gott att må gott igen.
- Druckit kaffe
- Bränt en skiva med hits till lördagens gig i Växjö.
- Inte ätit någon kanelbulle.Uppdatera då!

Åh varför uppdaterar inte Style sin podcast. Jag gillar inte att kolla visningar på bild, jag vill ha rörelse. Jag vill ha London och i alla fall Milanos visningar i min iPod omedelbums. Förstår inte varför de var så snabba med att lägga ut filmerna från NYC men sedan struntat i resten?