NJ 19 september 1978.Det blir inte bättre än såhär. Fantastiskt.

Farväl Skara.

image818
Bilden lånad från
svd.se

Har precis sett klart Farväl Falkenberg. Visste till en början inte alls vad jag tyckte om filmen, men i eftertexten beslöt jag mig för att jag gillar den. Den var bra, kanske mer än bra. Jag tror nästan det. Gillar vemodet men saknar kvinnorna. Varför får inte de vara med?

Tycker om karaktärernas relation till Göteborg, känner igen det där. Tugget. Det är bra, och typiskt. Alla från obygden vill till Göteborg, ingen vill dit. Flytta eller inte flytta. Stanna kvar eller åka tillbaka. Bra.

Dock var inte riktigt filmen som jag trodde. Hade tänkt mig ett annat sätt att behandla det här med småstadstristess. Om det nu handlar om småstadstristess. Jag vet inte. Trodde i alla fall att den skulle vara på ett annat sätt, mera dialog kanske. Mer spelfilm. Fast det kanske är därför den är bra, för att den inte var riktigt som jag hade tänkt mig. Nyskapande och så. Det är ju populärt, göra något nytt.

Alright nu ska jag kolla min Myspace sen sova. Ses!

En plats i solen.

image808
Bild
Eniro

Hej bloggen idag har jag badat i havet, det var riktigt gött. Sedan passade jag även på att bada i en pool, det var också fantastiskt skönt. Gillar verkligen det här med sol och bad, vara ledig och inte göra så mycket mer än att njuta av solen och dricka kaffe. Amerika-Jacko var med, han berättade rövarhistorier. Det var fint.

I morgon snackas det om Köpstadsö. Borde jobba, men eftersom min hemtjänst numera potionerar ut timmar till en känd journalists söta fru kommer sommarmånaderna inte bli så feta. Än så länge är ingen större skada skedd, lediga dagar i solen känns rätt värda. Pengar köper man ju ändå bara saker för och jag har ju köpstopp.

Tjao!