Valborgsmässoafton.

Alright Valborgsmässoafton 2007, det blir middag i Masthugget med nässelsoppa, paj och andra läckerheter. Som vanligt är mitt kära sällskap ute i sista sekund och mitt nagellack vill inte torka. Känner mig en smula stressad och försöker bota stressen med hjälp av Leg 7 (737 - Alvy Singer), dagens hit så sett.

Gällande en eventuell utgång efter middagen bjuder Götet inte på några större höjdpunkter. Uppåt som vanligt, nja något mer exotiskt känner jag faktiskt för på en Valborgsmässoafton. Ett elektrohopp från London och discodans i Berg 211 är inte ett alternativ. Så efter lite efterforskning hittade jag en tillställning som kändes rimlig. Pop-party för 50 pickadoller på Stigbergstorget, lagom långt bort och lagom dyrt.

Ja ja, nu verkar nagellacket ha torkat dags att göra något åt håret. Tjao.

Den lilla hunden skrattade.

image739
Bild
trentonmillhill.org

I dag har jag gått in i en lyktstolpe. Det hela berodde på att jag såg en hund som var så stor att den såg ut att äta människor i smyg. Eftersom jag var så upptagen av att studera denna enorma hund glömde jag helt bort av att det finns lyktstolpar.

Jag blev ganska paff av händelsen som direkt förde mina tankar till den där gången då jag gick rakt in i en glasvägg. Den gånen befann jag mig mätt och belåten på ett tåg från Hamburg till Zürich. Jag och mitt resesällskap hade precis ätit pasta i bistrovagnen och var på väg tillbaka till våra sovplatser. Stämningen var på topp och som jag minns det trippade jag nästan fram när det plötsligt tog stopp. Såg inte den där väggen och blev mycket förvånad.

Okej det var väl bara det. Ses!

Min systers karneval.Ingen vidare kvalité men jag har lyssnat på låten i över en vecka och känner att jag måste dela med mig. Min Systers Karneval är utan tvekan en av Eldkvarns bästa.

Rakt in i solen.

År så fint väder att det här med datorer och blogg känns ganska långt borta. Känns som om jag tillbringat de senaste halvåret framför You Tube. Men visst, man skall väl inte lägga av helt bara för att solen är påväg tillbaka till Göteborg. Men att minimera tiden framför datorn och ge sig ut i naturen istället känns onekligen som ett måste. Så nu bär det av till masthuggsberget där ett litet sällskap bör vänta på mig. Helst av allt hade jag tagit med mig en tetra spanskt lantvin, men eftersom jag numera räknar mig till släktet "working class heroes" blir det bara kaffe med mjölk. I morgon är det dags igen. Någonstans i horisonten hägrar en flygbiljett till staterna, hoppas det blir av...

Vi hörs.

Glöm den alvarsamma leken, nu kommer jag tillbaks.

Ikväll befinner sig gräddan av stans kreddiga på Sticky Fingers och Studios turnépremiär. Inget ont om Studio, jag tycker också om stans Happy Mondays, och detta inte enbart för att Dan och Rasmus kanske är Götets snyggaste duo.

Well well jag är inte en av dem som kommer kolla in bandet, ljusshowen och lyssna till kvällens dj´s. För mig blir det en kväll med Plura. Saken är den mina vänner att jag jobbar som man gjorde förr, då kan man inte dricka bärs en onsdag hur gärna man än vill. I alla fall inte denna onsdag. Men jag hoppas och inbillar mig att det ligger något gott i att knega...

Ha det gott.

Eldkvarns nya platta.

image728
Bild
eldkvarnsvartblogg.nu

Fick precis Min Systers Karneval från Eldkvarns nya platta av min bror på MSN. Låter så bra att jag inte har något val, mina näst sista pengar kommer utan tvekan läggas på den där skivan. Sen om jag har tur läggs de absolut sista stålarna på en resa till Amerika.

Hoppas jag blir nöjd sen.